FSB spordimessi külastus (07.11.-10.11.2017)

Pärast eelmist spordimessi külastust seadsime endale suuri eesmärke ... Tänavu oli seetõttu eriti meeldiv oma koostööpartneritega kohtuda. Vastuvõtud olid soojad ning motiveerivad. Rääkisime senisest koostööst ja arutasime tulevikuplaane. Hea meel on tõdeda, et oleme liikunud õiges suunas ja teinud partnerite valikul ainuõigeid otsuseid. Ees ootavad põnevad ning töised ajad.

Sport Court 3x3

Sport Court 3x3

Messialal sisustasime kaks päeva kohtumistega. Esimesel päeval käisime läbi senised pikaajalised koostööpartnerid - Universal Sport, Pokorny-Site, Schöpp, Sport Court, Connor Sports, AirTrack Factory jne - ning teisel päeval arutasime uusi koostöövõimalusi tootjatega (nt Nautronic, Interplastic, Pacific Seating, ELAN Inventa) meile atraktiivsete toote- ja tegevussuundade lõikes. Oleme seadnud eesmärgiks tõsta meie võimekust osalemaks suuremahulistes ehitushangetes läbi peatöövõtjate.

Universal Sport / Court Royal

Universal Sport / Court Royal

Tervikuna saab messil nähtu kokku võtta järgmiselt. midagi uut turule justkui tekkinud ei ole, pigem on edasi arendatud olemasolevaid lahendusi. Juurde on tulnud aga väga palju tootjaid Hiina turult - nt kunstmurukatete ja plastikkatete osas. Meie saime taas veenduda selles, et oleme teinud koostööpartnerite valikul õiged otsused. Panustame kvaliteeti ning seda toodet või teenust pakkudes igas aspektis. Kohtumiseni spordimessil 2019. aastal!

Mario Luik | Partner

Mario LuikComment